Израелско фолио за оранжерии с добавки

НОВ продукт
Характеристики

Многослойно полиетиленово фолио за професионални и домашни оранжерии
Дебелина - 180 микрона
С УВ(UV) защита - 5 години
Технология - 5 слоя

ДОБАВКИ:

 • УВ стабилизация за 3-5 години 
 • EVA (ЕВА) Допълнителна еластичност и прозрачност на фолиото.
 • LD (Дифузия 55%) - разпръскване на пряката слънчева светлина, като се предотвратява слънчеви изгаряния и неравномерно огряване при култури склонни към самозасенчване.
 • AD (Анти-капка) - предотвратява образуването на кондензни капки. 
 • AF (Анти-мъгла) 
 • IR (Термичен ефект 82%) намалява загубата на топлина през нощта.
 • Ниска устойчивост на сяра - 500ppm.

  Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете ширина и въведете необходимата дължина в метри.
 • Ширина
  Количество
  1128 лв
  Цената е с включен ДДС
  Изпрати запитване
  Добави в любими

  GINEGAR ISRAEL е световен лидер в производството на полиетиленови фолиа и добавки за полимери от над 50 г. Разполага с производствени бази в Израел, САЩ, Бразилия, Индия и Испания и обхваща пазари на 5 континента, в повече от 60 държави.

  Гинегар съчетава дългогодишният си опит в производството на полимери с агрономическото си ноу-хау и разбиранито на нуждите на земеделците. Дългогодишен пионер в своята област, Ginegar е първият производител на селскостопански полиетиленови фолиа, който инсталира 5-слойни екструдери, които произвеждат фолиа с ширина до 16 метра. Водещ в областта днес, Ginegar остава новатор, въвеждайки нови решения, продукти и добавки, за да отговори на настоящите и променящите се нужди.


  Важни добавки, които се влагат в израелския полиетилен за оранжерии:

  UV стабилизация за 3 - 5 години. Създава специална защита срещу неблагоприятни времеви условия и предпазва фолиото от вредната слънчеа радиация. Производителя дава гаранция до три години в условията и климата в Израел, но всъщност фолиото издържа от пет до осем години при правилно инсталиране.

  AF и AD ( анти - мъгла и анти-капка) – предотвратява образуването на кондензни капки. Липсата на капки върху повърхността на фолиото подобрява светлинната пропускливост и намалява развитието на вируси при културите. При оранжерии с отопление или вентилация, сутрин се образува мъгла, която лесно и бързо се разсейва.

  EVA – допълнителна еластичност и прозрачност на фолиото. Има антистатично действие по външната повърхност на фолиото. Задържа топлина в оранжерията.

  LD (дифузия) – Разпръсква пряката слънчева светлина, като предотвратява изгаряния и неравномерно огряване на растения склонни към самозасенчване. Фолиото с дифузия изглежда мътно - непрозрачно, технологията е такава, че не прозира като повечето фолиа, но пропуска същото количество светлина, която разпръсквайки се, огрява равномерно растенията. Подходящо е както за слънчеви така и за облачни дни.

  IR (термален ефект) – намалява загубата на топлина през нощта, като задържа натрупалата се инфрачервна радиация през деня. Намалява температурните разлики между деня и ноща, като предпазва от измръзване растенията нощем.

  AV (антивирус) – блокира част от светлинния спектър, необходима на насекомите, за да виждат, така те стават слабо активни и техния брой в оранжерията значително намалява, а с това и риска от болестите, които пренасят.

  Анти-прах – многослойната структура на полиетилена и добавените специални полимери намаляват събирането на прах по външната страна на полиетилена. Това осигурява максимално проникване на светлината и лесно почистване.

  SR (устойчивост на сяра) – специални стабилизатори подсилват устойчивостта на полиетилена срещу обеззаразяването на оранжериите със сяра, ставащо все по-честа практика предвид огромните щети, които вредните насекоми и болести като брашнеста мана и различни ръжди могат да нанесат.


  Свързани продукти

  Засенчваща мрежа 35%Засенчваща мрежа 35%
  Засенчваща мрежа 40%Засенчваща мрежа 40%