За нас

Аннипласт ЕООД е българска фирма създадена през 2012г. и предлага широк асортимент от продукти и консумативи за селското стопанство и градината; строителството, хранително – вкусовата и химическата промишленост. Продуктите ни са разделени в няколко основни категории: Балиране, Засенчващи мрежи, Предпазни мрежи, Мулчиране, Полиетиленови фолиа, Пластмасови опаковки и Напояване.

Работим само с доказани български и европейски производители, за да можем да Ви предоставим висококачествени продукти на най-добра цена. Следим най-новите тенденции на модерното и ефективно земеделие и животновъдство, за да предложим най-актуалните продукти на нашите клиенти. Предлагаме сертифицирани пластмасови опаковки, които покриват нуждите и стандартите на пазара със сигурност, лекота и надеждност.

Нашите предимства

Възможност да пазарувате онлайн или в нашия физически обект

Специални ценови оферти за клиенти на едро

Сезонни промоции на различни артикули

Голeми количества на склад

Индивидуални размери - всички мрежи, фолиа и тъкани се режат за Вас по индивидуални размери. Вие избирате ширина, според наличните и вписвате дължината, която Ви е необходима.

Актуална информация може да откриете на нашата Facebook страница, а в нашия Блог да се запозаете с интересни статии и полезна информация 

Съдействие за транспорт

Бърза доставка с куриер - Поръчки направени до 12ч. на обяд, се изпращат в същия ден. Поръчки направени след 12ч. се изпращат на следващия ден.

Ако поръчките са изпратени Офис - офис, пристигат за един работен ден. При поръчки до адрес, времето на доставка зависи от населеното място и графика на куриерската фирма.

    Допълнителните опции са в зависимост от продукта: 

  • сертификат за качество
  • инструкции за употреба
  • възможност за индивидуални поръчки
  • фирмени надписи и лого

Информация за търговци, магазини и агро аптеки

Ако желаете да станете наш партньор и да предлагате нашите продукти се свържете с нас на тел. 0878838233 или на имейл - office@anniplast.com.

Контакти

Екипът ни от професионалисти е фокусиран в отличното обслужване и се стараем да отговорим на индивидуалните Ви потребности. Благодарение на дългогодишния ни опит със земеделски производители, можем да Ви предложим готови работещи решения за Вашето производство, градина, двор или оранжерия.

Работно време 

Понеделник - Петък

8.30 - 16.30

Събота

9.00 - 12.00

Неделя

почивен ден

Телефони за връзка

Офис - телефон за поръчки

Анна Минчева - управител

Милен Минчев  

Партньори и брандове, които предлагаме