За нас

Ние вярваме, че всеки, който се е осмелил да се занимава със земеделие и селско стопанство, заслужава най-доброто, с което да подсигури производството си и да защити инвестициите си! 

Ние сме тук заради вас!
Аннипласт ЕООД предлага широк асортимент от продукти и консумативи за селското стопанство и градината; строителството, хранително – вкусовата и химическата промишленост. Работим само с доказани производители, за да можем да Ви предоставим висококачествени продукти на най-добра цена. Следим най-новите тенденции на модерното и ефективно земеделие и животновъдство, за да предложим най-актуалните продукти на нашите клиенти. Предлагаме сертифицирани пластмасови опаковки, които покриват нуждите и стандартите на пазара със сигурност, лекота и надеждност.

Кратка история на фирмата:


Аннипласт ЕООД е създадена през 2012 година в гр. Русе и вече над 10 години е доверен партньор на земеделските производители, кооперации и хоби градинари в региона. 
От 2013 г. разработваме уебсайта и онлайн присъствието на фирмата. 
От 2018 г. сме съмишленици на благотворителната инициатива “Капачки за бъдеще” и складовата ни база е пункт в гр. Русе. 
През 2020 г., в отговор на случващото се в световен и национален мащаб, създадохме и онлайн магазин. 
Началото на 2023г. открихме новия си обект, който съчетава в себе си Агроаптека с голяма търговска зала, склад ПРЗ и централа на фирмата, в процес е и изграждането на новия ни офис.

Агроцентър Аннипласт е със седалище и адрес на управление - гр. Русе, ул. Академик Михаил Арнаудов 2, на входа на Търговия ня едро. На този адрес се намират Агроаптека, Търговска зала със стоки и мостри и офис.

В Агроаптеката се предлагат препарати за растителна защита за малки и средни земеделски стопанства и хоби градинари ( от 2-ра професионална и 3-та непрофесионална категория в разфасовки до 1л.) Разполагаме и със селектирани Био препарати за професионална и непрофесионална употреба. Селскостопанската аптека притежава “Удостоверение за търговия с продукти за растителна защита”, издадено от БАБХ.

  В Търговската зала са разположени торове, торопочвени смеси, маркучи и фитинги за капково напояване и поливане, лейки и пръскачки, семена и тревни смески, ножици и инструменти, изложени са фолиа, тъкани, агрили, засенчващи и оградни мрежи и др.

  Склад Аннипласт

  Складът за клиенти на едро, земеделски производители и търговци се намира в Стоково Тържище ”Плодекс” (бивш. Булгарплод) на задния вход от ул. Академик Михаил Арнаудов 1 (старите жп релси) и е в близост до седалището на фирмата. За удобство на нашите клиенти и партньори, разполагаме с мотокар и собствен транспорт.

  В склада са налични в големи количества:

  Нашите предимства

  Възможност да пазарувате онлайн или в нашите физически обекти

  Специални ценови оферти за клиенти на едро

  Сезонни промоции на различни артикули

  Голeми количества на склад

  Индивидуални размери - всички мрежи, фолиа и тъкани се режат за Вас по индивидуални размери. Вие избирате ширина, според наличните и вписвате дължината, която Ви е необходима.

  Актуална информация може да откриете на нашата Facebook страница, а в нашия Блог да се запозаете с интересни статии и полезна информация 

  Собствен транспорт

  Бърза доставка с куриер - Поръчки направени до 12ч. на обяд, се изпращат в същия ден. Поръчки направени след 12ч. се изпращат на следващия ден.

  Ако поръчките са изпратени Офис - офис, пристигат за един работен ден. При поръчки до адрес, времето на доставка зависи от населеното място и графика на куриерската фирма.

   Допълнителните опции са в зависимост от продукта: 

  • сертификат за качество
  • инструкции за употреба
  • възможност за индивидуални поръчки
  • фирмени надписи и лого

  Информация за търговци, магазини и агро аптеки

  Ако желаете да станете наш партньор и да предлагате нашите продукти се свържете с нас на тел. 0878838233 или на имейл - office@anniplast.com.

  Контакти

  Екипът ни от професионалисти е фокусиран в отличното обслужване и се стараем да отговорим на индивидуалните Ви потребности. Благодарение на дългогодишния ни опит със земеделски производители, можем да Ви предложим готови работещи решения за Вашето производство, градина, двор или оранжерия.

  Работно време 

  Понеделник - Петък

  8.30 - 16.30

  Събота

  9.00 - 12.00

  Неделя

  почивен ден

  Телефони за връзка

  Персиан Христов  - Склад 

  Анна Минчева - управител

  Милен Минчев - Агроаптека  

  Партньори и брандове, които предлагаме