Земно покритие за мулчиране

Характеристики
  • Водопропусклива тъкан
  • Разграфена
  • Грамаж – 100 гр.
  • Цвят – зелен
  • UV защитa – 5 г.
  • Материал – полипропилен
Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете ширина и въведете необходимата дължина в метри.
Цена - 1,20 лв./ кв. м.
Ширина
Количество
Цената на доставката се начислява допълнително, според тарифата на куриерската фирма. Ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и уточняване на доставката.
126 лв
В цената има включен данък на стойност 021 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими

Земните покрития тип Зебло ограничават растежа на плевелите и поддържат постоянна температура на почвите. Тъканната им структура позволява преминаването на водата и осигурява проветрива и здравословна среда за растежа на растенията. Линиите допринасят за добър външен вид и по – лесното позициониране на саксии и растения. UV стабилизирано за дългогодишна експлоатация.


Полипропиленовата тъкан е с широко приложение в ландшафт и зеленчукови градини, градински центрове, поставяне под шатри, пред кемпери, каравани и палатки, ползва се и за легла за калифорнийски червеи и др.


UV Стабилизатор - Защо е нужно в състава на Фолиата, Мрежите и Тъканите за земеделски нужди да се включва този мастърбач?

Всички тези продукти, използвани в градината и на полето са изложени на топлина, светлина и кислород са предмет на стареене, т.е. на загуба на полезните им механични и физични свойства. Стареенето може да бъде забавено и полезният живот на пластмасовите и полиетиленовите продукти продължен с добавка на стабилизатори в полимерна база. Най-важната причина за стареенето на пластмасите е слънчевата УВ радиация. Като резултат пластмасовия продукт губи свойствата си и става крехък. Затова е важно, когато избирате фолиа и мрежи за външна, дългосрочна употреба, те да са с вкючен УВ стабилизатор.