Декоративна мрежа за ограда

Характеристики
  • Плетена мрежа TS150
  • Процент на засенчване – 85%
  • Грамаж – 150 гр.
  • Цвят – хамелеон (светло и тъмно зелено)
  • UV защитa – 5 г.
  • Материал – HDPE
Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете ширина и въведете необходимата дължина в метри.
Цена - 2 лв./ кв. м.
Ширина
Продуктът с избраните опции не е наличен.
Изпрати запитване
Добави в любими

Мрежи за огради и сенници

Засенчващите мрежи намаляват въздействието на слънчевите лъчи, леки и устойчиви на климатичните условия. Произведени са от HDPE – 100% полиетилен с висока плътност с UV стабилизатор – добавка за защита от ултравиолетовите лъчи.


Мрежите с висок процент на засенчване са подходящи за поставяне върху ограда , за навеси, сенници и тенти, за ограждане на дворове, басейни, детски кътове , тенис кортове и др. спортни съоражения. Мрежите придават добър вид на ограденото място и са с висока плътност и минимална прозрачност, което спира любопитните погледи.


UV Стабилизатор - Защо е нужно в състава на Фолиата, Мрежите и Тъканите за земеделски нужди да се включва този мастърбач?

Всички тези продукти, използвани в градината и на полето са изложени на топлина, светлина и кислород са предмет на стареене, т.е. на загуба на полезните им механични и физични свойства. Стареенето може да бъде забавено и полезният живот на пластмасовите и полиетиленовите продукти продължен с добавка на стабилизатори в полимерна база. Най-важната причина за стареенето на пластмасите е слънчевата УВ радиация. Като резултат пластмасовия продукт губи свойствата си и става крехък. Затова е важно, когато избирате фолиа и мрежи за външна, дългосрочна употреба, те да са с вкючен УВ стабилизатор.

Свързани продукти