Декоративна зелена мрежа за ограда

ПРОМО цена
Характеристики
  • Плетена мрежа TS70
  • Процент на засенчване – 80%
  • Грамаж – 70 гр.
  • Цвят – тъмно зелен
  • UV защитa – 5 г.
  • Материал – HDPE
Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете ширина и въведете необходимата дължина в метри.
Цена - 1 лв./ кв. м.
Ширина
Количество
100 лв
Цената е с включен ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Мрежи за огради и навеси

Засенчващите мрежи намаляват въздействието на слънчевите лъчи, те са леки и устойчиви на климатичните условия. Произведени са от HDPE – 100% полиетилен с висока плътност с UV стабилизатор – добавка за защита от ултравиолетовите лъчи.Слънцезащитните мрежи с 80% засенчващ ефект са подсилени в края и с отвори за закрепване.


Приложение:

Всички мрежи с висок процент на засенчване, които предлагаме са подходящи за поставяне върху ограда , за навеси, сенници и тенти, както и за засенчване на определени видове цветя и растения, легла за калифорнийски червеи и др.


UV Стабилизатор - Защо е нужно в състава на Фолиата, Мрежите и Тъканите за земеделски нужди да се включва този мастърбач?

Всички тези продукти, използвани в градината и на полето са изложени на топлина, светлина и кислород са предмет на стареене, т.е. на загуба на полезните им механични и физични свойства. Стареенето може да бъде забавено и полезният живот на пластмасовите и полиетиленовите продукти продължен с добавка на стабилизатори в полимерна база. Най-важната причина за стареенето на пластмасите е слънчевата УВ радиация. Като резултат пластмасовия продукт губи свойствата си и става крехък. Затова е важно, когато избирате фолиа и мрежи за външна, дългосрочна употреба, те да са с вкючен УВ стабилизатор.

Свързани продукти

Подобни продукти

Засенчваща мрежа 40%Засенчваща мрежа 40%
Засенчваща мрежа 70%