40 % Мрежа за сянка и градушка

Характеристики
  • Плетена мрежа рашел TP32
  • Процент на засенчване – 40%
  • Грамаж – 32 гр.
  • Цвят – тъмно зелен
  • UV защитa – 5 г.
  • Материал – HDPE
Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете ширина и въведете необходимата дължина в метри.
Цена - 0,60 лв./ кв. м.
Ширина
Количество
Цената на доставката се начислява допълнително, според тарифата на куриерската фирма. Ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и уточняване на доставката.
060 лв
В цената има включен данък на стойност 010 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими

Мрежи за засенчване и предпазване от градушка Произведени са от HDPE – 100% полиетилен с висока плътност с UV стабилизатор – добавка за защита от ултравиолетовите лъчи и са с изкючително високо качество, леки и устойчиви на климатичните условия. Мрежите с 40% засенчващ ефект са подсилени в края и с отвори за закрепване. Намаляват слънчевата светлина и осигуряват оптимална среда за растеж и идеално защитен микро-климат на разсад, плодове, зеленчуци и саксийни растения. Отличният обмен на влага дава резултат и в спестяването на вода и препарати.


Приложение:

Засенчващите мрежи са подходящи за предпазване на оранжерии и посеви от слънчевите лъчи и градушката, използват се за зеленчукови градини, разсадници, цветарство, оранжерии, озеленяване, ограждане на овошни градини и пчелини, поставяне върху огради.


UV Стабилизатор - Защо е нужно в състава на Фолиата, Мрежите и Тъканите за земеделски нужди да се включва този мастърбач?

Всички тези продукти, използвани в градината и на полето са изложени на топлина, светлина и кислород са предмет на стареене, т.е. на загуба на полезните им механични и физични свойства. Стареенето може да бъде забавено и полезният живот на пластмасовите и полиетиленовите продукти продължен с добавка на стабилизатори в полимерна база. Най-важната причина за стареенето на пластмасите е слънчевата УВ радиация. Като резултат пластмасовия продукт губи свойствата си и става крехък. Затова е важно, когато избирате фолиа и мрежи за външна, дългосрочна употреба, те да са с вкючен УВ стабилизатор.

Подобни продукти

Засенчваща мрежа 30%Засенчваща мрежа 30%