Противоградна мрежа

- 10% за 100м.
Характеристики
  • Моновлакно
  • Процент на засенчване – 0%
  • Грамаж – 45 гр.
  • Цвят – зелен
  • UV защитa – 5 г.
  • Материал – HDPE
Този продукт се заплаща на обща площ в квадратни метри. Изберете ширина и въведете необходимата дължина в метри.
При поръчка на цяла ролка мрежа с дължина 100м. получавате 10% ОТСТЪПКА.
Отстъпката се начислява автоматично в кошницата.
Промоцията е валидна при поръчки онлайн, по телефон и на място в обекта.
Цена - 0,90 лв./ кв. м.
Ширина
Количество
090 лв
Цената е с включен ДДС
Изпрати запитване
Добави в любими

Мрежа против градушка - Плетена мрежа произведена от 100% полиетиленова, еднонишова прежда с висока плътност – моновлакно. Противоградушковите мрежи защитават посевите и насажденията от градушка, като са UV устойчиви за продължително излагане на слънце.

Те са създадени за да защитават културите от градушка и да пропускат светлината, влагата и въздуха без засенчващ ефект. Подходящи са за лозови масиви, овощни градини и разсадници, парници, цветни култури, автокъщи , автопаркове, паркинги и др.


UV Стабилизатор - Защо е нужно в състава на Фолиата, Мрежите и Тъканите за земеделски нужди да се включва този мастърбач?

Всички тези продукти, използвани в градината и на полето са изложени на топлина, светлина и кислород са предмет на стареене, т.е. на загуба на полезните им механични и физични свойства. Стареенето може да бъде забавено и полезният живот на пластмасовите и полиетиленовите продукти продължен с добавка на стабилизатори в полимерна база. Най-важната причина за стареенето на пластмасите е слънчевата УВ радиация. Като резултат пластмасовия продукт губи свойствата си и става крехък. Затова е важно, когато избирате фолиа и мрежи за външна, дългосрочна употреба, те да са с вкючен УВ стабилизатор.

Свързани продукти

Засенчваща мрежа 35%Засенчваща мрежа 35%
Засенчваща мрежа 40%Засенчваща мрежа 40%
Засенчваща мрежа 45%Засенчваща мрежа 45%